Den gode rejse mod en sundere livsstil: fra rød til grøn

19. september 2023

Oplev et revolutionerende sundhedsforløb, der er skræddersyet til at forbedre din sundhed og livsglæde. Det vil give dig mere energi, højne dit humør og indarbejde sunde vaner, der reducerer risikoen for livsstilssygdomme og langvarige helbredsproblemer. Tag det første skridt mod et stærkere, sundere og lykkeligere liv!

Dit kondital er en vigtig indikator for din livskvalitet, da det påvirker både fysisk og mental sundhed. Konditallet afspejler kroppens evne til at transportere og optage ilt og undersøgelser viser, at et højt kondital beskytter mod sygdomme og forlænger livet, hvorimod et lavt kondital øger risikoen for sygdomme, stress, angst, depression og for tidlig død.

Selvom mange forbinder kondital med elitesport, har det stor betydning for almindelige mennesker.

Hos WellB opfordrer vi alle til at være opmærksomme på deres kondital og finde motivation til at tage handling for at forbedre det. Vi tilbyder målinger af konditallet med statistiske sammenligninger, der kan give ekstra motivation til at arbejde mod en sundere livsstil sammen med os.

Forløbet

Gennem kombination af viden, aktivitet og fællesskab hjælper vi dig over 12 uger med at skabe bedre kondition og gode vaner, så du efterfølgende kan fortsætte din rejse til et endnu bedre kondital.

Det handler ikke om sportspræstation, overdreven træning eller sult. I stedet fokuserer vi på at etablere gode vaner, der forbedrer dit kondital og gør dig gladere, sundere, skarpere tænkende og giver dig mere overskud i hverdagen. Fokus ligger på ernæring, hydrering, kvalitetssøvn og regelmæssig bevægelse. Dette sikrer, at du når og opretholder dit mål.

 

Praktikken

Inden opstart måles dit kondital med Ventriject.

I starten af forløbet er fokus på det sociale og viden om sundhed og trivsel samt almindelig bevægelse. Bevægelsesniveauet øges gradvist, så alle kan være med, og det sociale fokus opretholdes.

Hver uge planlægges 2×1 times fællesaktiviteter nær dig/din arbejdsplads, hvor vi bevæger os, deler erfaringer og giver råd til kommende eksperimenter.

Forløbet er inklusiv i WellB free aftalen, hvis du har et kondital i rød zone.

 

Konditalsmåling

Tidligere har en nøjagtig måling krævet 15-20 minutters hård fysisk indsats. Vores løsning med Ventriject tager 3-5 minutter.

Læs mere om kondital/VO2 Max her

Klassisk måling

                       Ventriject måling

Forudsætninger for at deltage i forløbet

Vi tilbyder hold med ca. 10 personer på hver. Holdene er opdelt i mænd og kvinder. Igennem de 12 ugers forløb følger du dit hold.

Forudsætningen for at deltage er, at du har et kondital i rød zone og ønsker at gøre noget ved det.

Forløbet udspiller sig i området omkring Aalborg, så det er en fordel at have bopæl tæt på.

 

Kunne du tænke dig at deltage i forløbet?

Ved interesse eller spørgsmål omkring forløbet, kontakt os via nedenstående kontaktinformationer: