Partnerfordele

Hos WellB tilbyder vi en række partnerfordele som du kan drage nytte af

Coaching

Kunne du tænke dig sparring i forhold til de forskellige beslutninger der skal tages, så kan coaching være en god løsning for dig. Coaching er et håndværk der kan flytte mennesker og virksomheder på en lang række punkter. Det kan både hjælpe din virksomhed i mål, eller det kan hjælpe individer med at skabe et liv i større balance – f.eks. mellem arbejde og familietid.

Fitness

Med en WellB Partneraftale har du fordele når det kommer til fitness abonnement. I samarbejde med Fysio Fitness i Holdbergsgade i Aalborg, kan vi til vores partnere tilbyde et fitness abonnemt til kun 99 kr./md. Centeret er beliggende midt i Aalborg C. Det er et roligt og behageligt center med fokus på mennesket. Centeret er tilknyttet Klinik for Fysioterapi, som er beliggende i sammen ejendom.

Fysioterapi

Målet med fysioterapi er at få kroppen til at fungere optimalt. Dette gøres ved at arbejde med kroppens muskler, led, knogler og nervesystem. Fysioterapi kan både være med til at forebygge skader og, hvis skaden er sket, rehabilitere gennem behandlingsteknikker og træningsøvelser. I samarbejde med Klinik for fysioterapi i Aalborg kan vi nu tilbyde vores partnere fysioterapi med en garanteret tid hos en fysioterapeut indenfor 24 timer. Du kan komme via din sundhedsforsikring, henvisning fra læge eller blot fordi du gerne vil have behandling.

Personlig Træning

Har du lidt specielle behov når det kommer til træning eller vil du bare gerne være helt sikker på, at din træning er skræddersyet til dig, så kan du med WellB Partneraftale booke en personlig træner.

Med en personlig træner vil du også få feedback på den mest optimale måde at udføre øvelserne på dit træningsprogram for at maksimere effektiviteten og minimere risikoen for skader.

Psykolog

Det psykiske velvære er mindst lige så vigtigt som det fysiske. Derfor tilbyder vi hos WellB psykolog til vores WellB Partnere.

Man skal ikke nødvendigvis have en diagnose eller lignende for at tage til psykolog. Alle kan drage nytte af at tage til psykolog af og til for at reflektere over dagligdagens problematikker. Her er det, ligesom med den fysiske træning, bedst at forebygge frem for at rehabilitere.

Sundhedstjek

Det er vigtigt at tjekke op på, om du er sund og rask. Det handler nemlig ikke bare om, at du er fri for sygdom, men også om hvordan du har det i det daglige. Med testen bliver det også meget lettere, at komme på forkant et helbred der kan drille på længere sigt. 

Med WellB kan du få et sundhedstjek der måler på 14 fysiske sundhedsparametre. Bl.a. blodtryk, BMI, fedtprocent, lungekapacitet, kolesterol, blodsukker mm. Der er også mulighed for at få en COVID 19 antistoftest.

Vi kan lave sundhedstjek på alle medarbejdere i en virksomhed eller man kan som enkelt individ lave aftale med os om et tjek.

Massage

Massage føles ikke bare godt. Det hjælper også med at afspænde muskler og led ved at tilføre varme og bevægelse i kroppen. Varmen kommer af øget blodcirkulation hvilket betyder øget ilttilførsel, og dermed bedre restitution. Som WellB Partner kan man som enkeltperson bestille massage og som virksomhed kan I få en dygtig massør ud på arbejdspladsen. Massage på arbejdspladsen kræver minimum 2 timers i alt. 

 

Teameffect

Teameffect er et smart lille måleredskab der dagligt kan tage temperaturen på medarbejdernes arbejdsglæde og trivsel. Værktøjet er enkelt og installeres nemt på enhver smartphone. Som leder på en arbejdsplads vil du altid være på forkant med trivslen hos den enkelte medarbejder, afdelinger og hele organisationen. På den måde kan mange udfordringer tages i opløbet.

Samtidig er Teameffect også muligt at anvende til registrering af nærved-arbejdsulykker. Hændelser som ikke blev til en ulykke men var tæt på. På den måde kan der effektivt sættes ind på at undgå fremtidige ulykker.

 

Kostvejledning

Noget af det vigtigste du kan gøre for dig selv, er at have kosten i orden. At indføre sunde vaner handler ikke bare om at spise nok grøntsager og drikke nok vand. Det handler lige så meget om at få det til at hænge sammen med din livsstil.

Med kostvejledning kan du opnå holdbare livsstilsændringer for at nå dine mål hvad enten det er vægttab, vægtøgning, generelt forbedret sundhed, eller andet, uden at det skal være eller føles som en ‘kur’. Derfor tilbyder vi hos WellB kostvejledning så du både kan føle dig sund og rask, samtidig med at du yder dit bedste i dagligdagen.