Frederikshavn, YOGA by SANNA

YIN YOGA


WellBs platform udbydes gennem din virksomhed og er med til at fremme det gode arbejdsmiljø og den sunde arbejdsplads.

Log ind for at tilmelde dig. Hvis du er FLEX medlem har du kun adgang de kategorier, som dit medlemskab omfatter.

SKU: yin-yoga-11 Category:
Beskrivelse
Detaljer

* færre smerter og spændinger
* mere mobilitet og bevægelsesfrihed
* større overskud og glæde
* bedre nattesøvn

Vi laver langsom YIN-yoga hvor vi arbejder dybt ind i kroppen. Vi kommer til at mærke os selv – både i krop og i sindet. vi arbejder med balancen mellem yin og yang.

Lange dybe stræk hvor vi kommer ned i gear og ruster os til en ny dag. Lange dybe stræk som strækker bindevæv, sener og ledbånd samt styrker knoglerne. Når vi er i stillingerne i lang tid, 2-7 minutter, bliver bindevævet stærkere og mere væskefyldt. Samtidig giver kroppen langsomt efter. Nervesystemet modtager impulser om at det her er ok og du kan derfor komme endnu dybere ind i et stræk. Der bliver skabt plads i kroppen til fornyet energi og mobilitet. Der løsnes op for små og store spændinger.

Samtidig øver vi os i at blive bekvemme med det ubekvemme. At VÆRE med os selv i lang tid, at MÆRKE os selv og kroppen. Noget de fleste af os slet, slet ikke er vant til. Du bliver et mere rummeligt menneske, både over for dig selv men også over for dine omgivelser.

Vi afslutter med en liggende afspænding/meditation med fokus på kroppen.

Når du deltager på holdet vil du opleve at du får mere ro i krop og sind. Du mindsker smerter i kroppen og bliver bedre til at lytte til den, stoppe op og mærke efter – også i dagligdagen. Du mindsker symptomer på stress, angst og depression m.v.

Når du deltager på holdet vil du mærke hvordan yogaen påvirker kroppen. Du lindrer smerter, afhjælper hormonelle ubalancer, forbedrer nattesøvnen, nedsætter stress m.v.

Detaljer

Sted: YOGA by SANNA

Adresse: Teglgårdsvej 26, 9900 Frederikshavn

Telefon: WellB +45 2828 3333

E-mail: info@yogabysanna.dk