Næstved, Fitness Gym

Yin og Hatah Yoga


WellBs platform udbydes gennem din virksomhed og er med til at fremme det gode arbejdsmiljø og den sunde arbejdsplads.

Log ind for at tilmelde dig. Hvis du er FLEX medlem har du kun adgang de kategorier, som dit medlemskab omfatter.

SKU: yin-og-hatah-yoga Category:
Beskrivelse
Detaljer

Hatha yoga dækker over den fysiske yogapraksis, og langt de fleste yogaformer, der bliver undervist i vores del af verden, falder under den overordnede kategori “Hatha yoga”.

Hatha yoga bliver dog ofte brugt til at beskrive en simpel, basic yogapraksis, der indeholder klassiske yogastillinger, meditation og åndedrætsøvelser – oftest udført i et roligt tempo med pauser mellem stillingerne.

Fokus i Hatha Yoga er typisk på at udføre de klassiske stillinger korrekt og efter kroppens kunnen. Ha betyder ‘sol’ på Sanskrit og tha betyder ‘måne’. Sanskrit er det oldindiske sprog. Hatha repræsenterer dualiteterne i livet – yin og yang, maskulin og feminin, mørke og lys. Hatha Yoga forsøger at balancere disse modstående kræfter.

Yin yoga
I Yin yoga arbejder vi stillinger, hvor vi tager den fysiske indsats ud af ligningen, overgiver os til tyngdekraften og lader naturens kræfter arbejde for os.Vi udnytter træk og tryk til at påvirke vores fascia, som er det net der holder vores krop sammen. Fibrene i dette net er stærkere end stål og kan ikke som sådan strækkes, men ved at lave statiske stillinger, kan vi løsne det de steder, hvor det uhensigtsmæssigt er groet sammen med det omkringliggende væv, således at det igen kan bevæge sig frit i sin dertil indrettede gelé. Super simpelt og alligevel super kompliceret.

Yin er til dig der vil løsne op i din krop, øge din fleksibilitet og slippe for infiltrationer.

Husk at medbringe måtte, tæppe, evt. pude, varme sokker og trøje.

Detaljer

Sted: Fitness Gym

Adresse: Åderupvej 27, 4700 Næstved

Telefon: WellB +45 2828 3333

E-mail: INFO@FITNESSGYM.DK