Aalborg, Kantinen, Hjulmagervej 22

Workshop / Personprofiler – DISC – For Aalborg Kommunes WellB-medlemmer

7. October 2024


WellBs platform udbydes gennem din virksomhed og er med til at fremme det gode arbejdsmiljø og den sunde arbejdsplads.

Log ind for at tilmelde dig. Hvis du er FLEX medlem har du kun adgang de kategorier, som dit medlemskab omfatter.

SKU: workshop-personprofiler-disc-for-aalborg-kommunes-wellb-medlemmer Category:
Beskrivelse
Detaljer

Forstå dig selv og andre på en bedre måde, så din kommunikation og samarbejde bliver mere effektiv, med afsæt i personprofiler.

Du har sikkert oplevet at blive misforstået, eller oplevet at dialogen gik helt skævt enten på arbejdet eller i privaten. Du oplever nok også at samarbejdet forekommer lettere med nogle kolleger fremfor andre.

Konflikter opleves og håndteres meget forskelligt, og du har måske også oplevet hvordan nogen tager let på en konflikt og andre reflekterer meget over et givent forløb.

Vi reagerer også alle forskelligt på forandringer. Nogen tilpasser sig let og tænker det nok skal gå, og andre kan have svært ved at føle sig tryg i ændrede rutiner, og kan sågar miste fodfæstet for en stund.

På denne workshop om personprofilen DiSC vil du få en øget indsigt i hvad der driver dig selv og andre til den adfærd der udvises, og ved hjælp af denne større forståelse af dig selv, vil du kunne øge din fleksibilitet i forhold til kommunikation, samarbejde og trivsel arbejdsmæssigt – og privat.

Du vil kunne hente inspiration og indsigt på workshoppen, som giver anledning til refleksion, og som ofte sætter adfærdsændringer i gang, og hjælper dig med at afkode andre.

På workshoppen vil du blive præsenteret for et enkelt værktøj, som kan hjælpe dig med at afdække din egen profil, og hvad det betyder for den måde som du agerer på.

Deltagelse på denne workshop er relevant for medarbejdere, teamledere og ledere.

På workshoppens 4 timer vil du opleve en vekselvirkning mellem oplæg, involverende opgaver/spørgsmål og tid til egen refleksion.

Fokusområder:

  • Hvad er DiSC Personprofiler, og hvordan kan de anvendes i dagligdagen – på arbejde og privat.
  • Hvordan genkendes de forskellige profiler, og hvordan aflæser du dem omkring dig.
  • Hvordan kan du blive mere fleksibel i din kommunikation, dit samarbejde mv, sådan at der opnås bedre resultater og øget forståelse
  • Hvad er profilerne drevet af, og hvad trigger dem.

Workshoppen afholdes af Progreso. Læs mere om Progreso her

Praktisk info:

Workshoppen varer 4 timer, og afholdes eksklusivt for Aalborg Kommunes medarbejdere.

Tilmelding:

Du tilmelder dig her på siden, og du vil efterfølgende modtage en bekræftelse på mail. Du vil desuden modtage en reminder på mail inden aktiviteten.

Gebyr ved sen afmelding
Har du tilmeldt dig aktiviteten og afmelder dig senere en 3 dage før afholdelse opkræves et No Show Fee på kr. 150. Gebyret er personligt og opkræves ved tilsendelse af betalingslink. Har du mulighed for at afsætte din billet til et andet WellB medlem, så frafalder gebyret.

Detaljer

Dato: 7. October 2024

Starter kl.: 14:30

Slutter kl.: 18:30

Sted: Aalborg Kommune, Kantinen, Hjulmagervej 22

Telefon: WellB +45 2828 3333