Aalborg, Mindstep

Workshop / Lær at spotte og håndtere stress

12. March 2024


WellBs platform udbydes gennem din virksomhed og er med til at fremme det gode arbejdsmiljø og den sunde arbejdsplads.

Log ind for at tilmelde dig. Hvis du er FLEX medlem har du kun adgang de kategorier, som dit medlemskab omfatter.

SKU: workshop-laer-at-spotte-og-haandtere-stress Category:
Beskrivelse
Detaljer

Hvordan bliver vi bedre til at håndtere stress?

Vi har ofte en umiddelbar opfattelse af, hvad stress er. Vi fortæller formentligt også imellem andre, at vi føler os stressede. Men hvordan handler vi på den oplevelse? Og måske endnu vigtigere – hvordan bliver vi bedre til at undgå at udvikle det, men også bedre til at håndtere at være i det? Denne workshop er for medarbejdere, teamledere, ledere, alle i en organisation der ønsker at blive klogere på stress.

Flere og flere sygemeldes med stress. En dansk undersøgelse fra 2022 viser, at 20% af alle danskere er eller har været sygemeldt med stress – og tendensen er stigende. Derfor er det også et behov for at gøre noget ved det og få kurven til at knække.

Formålet med workshoppen er at få fokus på, hvad den enkelte medarbejder, kollega og teamet kan gøre for at spotte stressen, samt iværksætte initiativer til at modvirke at medarbejdere bliver stresset.
Vi har både et individuelt og kollektivt ansvar for at håndtere stressen, både før, under og efter, at den har været i vores liv.

Fokusområder:
I løbet af workshoppen kommer vi til at beskæftige os med en række forskellige spørgsmål, der knytter sig til arbejdet med stress:
• Hvad er stress? Og hvordan skelner jeg mellem dét og travlhed?
• Hvordan forekommer stress, og hvilke symptomer skal jeg være særligt opmærksom på – Både i relation til mig selv og andre?
• Hvordan kan stress påvirke mit team eller afdeling? Og hvordan får vi italesat det sådan, at vi kan arbejde med det så hensigtsmæssigt som muligt?
• hvor langt rækker mit eget ansvar?
• Hvordan kan vi – gennem brugen af enkle værktøjer – modarbejde, at stressen overtager vores dagligdag?
• Hvordan bliver vi mere bevidste om arbejdstilrettelæggelse, der kan skabe et mere holdbart arbejdsmiljø for at begrænse mængden af stress.
• Hvad gør jeg anderledes fra nu?
Dagen afsluttes med mulighed for egne refleksioner over dagens arbejde med stress med mulighed for at få fastlagt egne indsatsområder herfra – enten for sig selv eller den afdeling/team man indgår i.

Praktisk info:

Workshoppen afvikles hvis der er mindst 12 tilmeldte 3 uger inden afholdelse. Det er muligt at tilmelde sig frem til 2 uger før aktivitetsstart, hvis der er flere ledige pladser.
Har du spørgsmål vedr. aktiviteten så kontakt os på info@wellb.dk
Husk at alle deltagere selv skal tilmelde sig aktiviteten.

Information om pris

Denne aktivitet er inkluderet i WellB free aftalen, samt hvis din WellB flex aftale inkluderer denne aktivitet.
Pris UDEN WellB aftale er kr. 325,-.
Med WellB basic får du 30% rabat på prisen UDEN WellB aftale ekskl. moms.

Gebyr ved sen afmelding

Har du tilmeldt dig aktiviteten og afmelder dig senere end 7 dage før afholdelse opkræves et No Show Fee på kr. 325. Gebyret er personligt og opkræves ved tilsendelse af betalingslink. Har du mulighed for at afsætte din billet til et andet WellB medlem, så frafalder gebyret.

 

Detaljer

Dato: 12. March 2024

Starter kl.: 08:30 a.m.

Slutter kl.: 12:30 p.m.

Sted: Mindstep

Adresse: Gugvej 138, 9210 Aalborg SØ

Telefon: WellB +45 2828 3333