Ringsted, Ringsted Vandrerhjem

Workshop / Trivsel i et team


WellBs platform udbydes gennem din virksomhed og er med til at fremme det gode arbejdsmiljø og den sunde arbejdsplads.

SKU: trivsel-i-et-team-2 Category:
Beskrivelse
Detaljer

Det at arbejde i faste eller ad hoc teams og projektgrupper bliver mere og mere udbredt, og det er ofte her at medarbejdere har sit stærke ståsted. Udover at trivsel kan påvirkes individuelt, af lederen samt i det hele taget af organisationen, så er det at skabe trivsel i et team, ligeledes en væsentlig del af at sikre en god trivsel for den enkelte som i organisationen. Får vi skabt en god trivsel, så er det basis for at imødegå stress og psykiske belastninger samtidig med at den samlede og kollektive  robusthed bliver styrket. Trivsel kommer ikke af sig selv – der skal arbejdes bevidst med det, og det vil vi se nærmere på igennem denne workshop.

Denne workshop er for medarbejdere, teamledere, ledere, alle i en organisation der ønsker at blive klogere på stress. Der veksler mellem oplæg og involverende opgaver/spørgsmål

Denne 4 timers workshop vil veksler mellem oplæg og involverende opgaver/spørgsmål. Fokus vil være mod at give deltagerne en indsigt i hvor faldgruberne er for at få et velfungerende team sat i spil samt hvad kan der gøres for at styrke et team. På basis af dagen skal deltagerne selv være i stand til at sætte nogle værktøjer i spil når de er tilbage i eget team.

Indhold:

  • Hvad kendetegner et team og hvilke udviklingsfaser løber det igennem
  • Hvad er trivsel og hvordan er koblingen til teamets udviklingsfaser
  • Hvor er de typiske problemområder i et team (dysfunktioner) og hvordan kommer man omkring dem.
  • Kommunikation, samarbejde og relationer er afhængig af de persontyper der er i et team, så hvordan får vi udnyttet forskelligheder i teamet til en styrke fremfor det modsatte.
  • Det strukturelle og det relationelle er to elementer der skal komplementere hinanden for at skabe et stærkt team hvor trivslen er i top.
  • Teamkulturen og dens indvirkning på trivslen.
  • Hvad gør jeg og teamet anderledes fra i morgen og hvordan kan jeg få sat de lærte elementer i spil i dagligdagen.

På basis af dagens gennemgang afsluttes der med tid til egen refleksion, med henblik på at fastlægge evt. egne indsatsområder videre frem – enten for sig selv eller den afdeling/team man indgår i.

Kursusholder: Trine Holm eller Niels Møller Mortensen

Praktisk info:

Tilmelding skal foretages senest 3 uger før afholdelse.

Workshoppen gennemføres ved minimum 8 deltagere.

Har du spørgsmål vedr. workshoppen så kontakt os på info@wellb.dk

Detaljer

Starter kl.: 08:30

Slutter kl.: 12:30

Sted: Ringsted Vandrerhjem

Adresse: Sct. Bendtsgade 18, 4100 Ringsted

Telefon: WellB +45 2828 3333