Slagelse, Slagelse Teater

Teater / 2:22

4. April 2024


WellBs platform udbydes gennem din virksomhed og er med til at fremme det gode arbejdsmiljø og den sunde arbejdsplads.

Log ind for at tilmelde dig. Hvis du er FLEX medlem har du kun adgang de kategorier, som dit medlemskab omfatter.

SKU: teater-222 Category:
Beskrivelse
Detaljer

OVERRASKENDE, SJOV OG SPÆNDENDE THRILLER, 2:22

2:22 er skrevet af den prisvindende forfatter Danny Robins. Historien, som både er morsom og spændende, finder sted en adrenalinfyldt nat, hvor hemmeligheder afsløres, og spøgelser måske eller måske ikke dukker op.

Sjællands Teater har Danmarkspremiere på den prisvindende overnaturlige thriller, som vi har hentet fra London, hvor den har spillet for fulde huse i de seneste tre sæsoner på fire forskellige teatre.

Hvad tror du på? Og tør du opdage sandheden?

Jessica og hendes mand Samuel har for nylig købt et stort hus, som de er ved at renovere. I flere nætter, præcis kl. 2:22, hører Jessica lyden af en, der bevæger sig rundt i huset, ofte via babyalarmen i deres lille datters værelse, og hun bliver overbevist om, at huset er hjemsøgt. Samuel, som ikke tror på spøgelser, har været væk på en forretningsrejse. Han insisterer på, at der er mere logiske forklaringer på lydene.

Parret holder et lille middagsselskab for Sophia og Anders, en gammel universitetsven af Samuel og hendes nye kæreste, der tror på det overnaturlige. Efter at have diskuteret de mærkelige lyde, overtaler Jessica de andre til at blive oppe til kl. 2:22 for at finde ud af, hvad der sker.

Og det gør de… De bliver oppe til kl. 2:22, og så ved de det.

2:22 ER EN ”MUST SEE” FORESTILLING I LONDON. NU FÅR DU CHANCEN I DANMARK!
På Sjællands Teater er vi stolte over, i samarbejde med NørregadeTeatret, at præsentere forestillingen for første gang på dansk.

MEDVIRKENDE: Martin Bo Lindsten, Signe Skov, Stine Prætorius, Peter Thieme og Mikkel Vadsholt INSTRUKTØR: Frank Rubæk DRAMATIKER: Danny Robins OVERSÆTTELSE: Peter Thieme SCENOGRAF: Søren Glad KOSTUMEDESIGN: Charlotte Stahrenberg FOTO: Evan Hemmingsen PLAKATDESIGN: Katrine Tornbjerg PRODUCERET AF: Sjællands Teater og Nørregadeteatret

Praktisk info:

Det er muligt at tilmelde sig frem til 3 uger før aktivitetsstart, hvis der er flere ledige billetter.
Har du spørgsmål vedr. aktiviteten så kontakt os på info@wellb.dk

Du vil nogle dage inden aktiviteten få tilsendt din personlige billet til aktiviteten. Er I flere fra samme virksomhed, der er tilmeldt, vil vi altid forsøge at placere jer samlet.

Information om pris

Denne aktivitet er inkluderet i WellB free aftalen, samt hvis din WellB flex aftale inkluderer denne aktivitet.
Pris UDEN WellB aftale er kr. 245,-.
Med WellB basic får du 30% rabat på prisen UDEN WellB aftale ekskl. moms.

Gebyr ved sen afmelding

Har du tilmeldt dig aktiviteten og afmelder dig senere end 7 dage før afholdelse eller hvis du ikke deltager i aktiviteten opkræves et No Show Fee på kr. 245. Gebyret er personligt og opkræves ved tilsendelse af betalingslink.

Detaljer

Dato: 4. April 2024

Starter kl.: 19:30

Slutter kl.: 21:00

Sted: Slagelse Teater

Adresse: Herrestræde 9, 4200 Slagelse

Telefon: WellB +45 2828 3333