Vordingborg, Yogaloft

Restorativ Yoga


WellBs platform udbydes gennem din virksomhed og er med til at fremme det gode arbejdsmiljø og den sunde arbejdsplads.

Ledige pladser

SKU: restorativ-yoga Category:
Beskrivelse
Detaljer

Restorativ yoga minder lidt om Yin yoga, idet du opnår nogle af de samme fordele/ egenskaber i kroppen og sindet – dog handler det om at få kroppen til at slappe helt af også uden stræk.
Vi arbejder og træner sindets opmærksomhed via øvelser kombineret med vejrtrækningen, og skaber derved nærvær og tilstedeværelse i kroppen. I restorativ slapper vi af understøttet af tæpper, puder blokke mm, og arbejder arbejder med at opnå den ultimative afspænding
Sammen vil vi udforske forskellige healende teknikker så som, Pranayama (Vejrtrækning), mudras (hånd gestus med særlige effekt), asanas (yogaøvelser), simple chants (særlige sætninger som gentages enten inde i en selv eller fælles i salen), samt meditation til at understøtte hoved og krop i en overgivelse til stilhed og ro – genoprette balancen i en måske travl hverdag eller i en stresset krop. Alle kan være med.

Vi bruger massere af blokke og puder til at supportere vores øvelser. Dette hjælper os med at føle os trygge og afslappet. Herunder at give slip på blokeringer og tunge byrder, som vi måske bærer rundt på – gemt i kroppen. Dyb afslapning invitere og opfordre kroppen til at slippe følelsesmæssig stress, som kan fylde kroppen og forårsage smerter og spændinger rund omkring i bindevævet.

Nervesystemet bliver blidt guidet ind i en blid rytme som tillader kroppen at heale og genopbygge sig selv på de dybeste celleniveauer. En blid udrensning af krop og sind, skaber indre rum for sjælen/kroppen til at grounde og føle sig hjemme. Ny energi og en generel følelses af velværd.

Detaljer

Sted: Yogaloft Vordingborg

Adresse: Nyraad Hovedgade 61, 4760 Vordingborg

Telefon: WellB +45 2828 3333

E-mail: yogaloftstudie@gmail.com