Ringsted Kongrescenter, Ringsted

Koncert / The Music of Prince – New Purple Celebration

13. September 2024


WellBs platform udbydes gennem din virksomhed og er med til at fremme det gode arbejdsmiljø og den sunde arbejdsplads.

Log ind for at tilmelde dig. Hvis du er FLEX medlem har du kun adgang de kategorier, som dit medlemskab omfatter.

SKU: koncert-the-music-of-prince-new-purple-celebration Category:
Beskrivelse
Detaljer

Vær med til at fejre musikken, livet og legenden med New Purple Celebration – The Music of Prince i Ringsted Kongrescenter!

New Purple Celebration er det definitive Prince-hyldestband, der fejrer musikken, livet og tager arven fra en sand musikalsk legende, Prince meget seriøst.

Bandet har spillet sammen siden 2004 med ”Prince” forsanger/guitarist Jimi Love bakket op af et band af professionelle musikere med verdensomspændende tour -erfaring, herunder en blæsersektion, backing-sangere og to keyboardister.

New Purple Celebration har leveret sit non-stop, energiske 2-timers show til arenaer i Storbritannien, Irland, Europa og De Forenede Arabiske Emirater siden 2004. I 2024 bliver det Danmarks tur til endelig at opleve denne fantastiske musical fest – på udvalgte spillesteder!

Forbered dig på at fortabe dig selv i musikken, når Jimi og bandet tager dig med på en rejse gennem hits og skjulte perler fra een af de mest produktive og elskede kunstnere nogensinde!

Forvent at se, høre og føle ‘1999’, ‘Little Red Corvette’, ‘Purple Rain’, ‘Kiss’, ‘Diamonds And Pearls’, ‘Raspberry Beret’, ‘U Got The Look’, ‘When Doves Cry’, ‘Cream’, ‘Nothing Compares 2 U’, ‘Musicology’, ‘I Wanna Be Your Lover’ og mange, mange flere.

Dette er et “hyldest show” som ingen andre! Mindre snak, mere dans og musik. Med fokus på kraften i Princes musik og atmosfæren i hans koncerter, er det showet, ingen Prince-fan vil gå glip af!

OBS: Dette er en stående koncert

Praktisk info:

Det er muligt at tilmelde sig frem til 14 dage før aktivitetsstart, hvis der er flere ledige billetter.
Har du spørgsmål vedr. aktiviteten så kontakt os på info@wellb.dk

Du vil nogle dage inden aktiviteten få tilsendt din personlige billet til aktiviteten. Er I flere fra samme virksomhed, der er tilmeldt, vil vi altid forsøge at placere jer samlet.

Information om pris

Denne aktivitet er inkluderet, hvis din WellB aftale indeholder kategorien Styrk det sociale.

Gebyr ved sen afmelding

Har du tilmeldt dig aktiviteten og afmelder dig senere end 7 dage før afholdelse opkræves et No Show Fee på kr. 308. Gebyret er personligt og opkræves ved tilsendelse af betalingslink. Har du mulighed for at afsætte din billet til et andet WellB medlem, så frafalder gebyret.

Detaljer

Dato: 13. September 2024

Starter kl.: 20:00

Slutter kl.: 21:30

Sted: Ringsted Kongrescenter

Adresse: Nørretorv 55, 4100 Ringsted

Telefon: WellB +45 2828 3333