Randers, Værket

Koncert / Pauline

26. October 2023


WellBs platform udbydes gennem din virksomhed og er med til at fremme det gode arbejdsmiljø og den sunde arbejdsplads.

Log ind for at tilmelde dig. Hvis du er FLEX medlem har du kun adgang de kategorier, som dit medlemskab omfatter.

SKU: koncert-pauline-2 Category:
Beskrivelse
Detaljer

Kom på klos hold af Pauline Aggerholm!

Med det anmelderroste debutalbum ’Noget For Nogen’ og utallige liveshows i bagagen, besøger Pauline nu Turbinen på sin intime Klos Hold-tour rundt i landet.

Paulines musik har noget på hjerte. Med sine poetisk drømmende tekster og sit moderne bud på finurlig og eftertænksom pop, har Pauline for alvor fejet benene væk under dansk musik. Der opstår noget magisk i mødet med Paulines musik rundt på de danske scener – noget som hun har glædet sig til at udforske nærmere.

Turnénavnet ’Klos Hold’ kommer af Paulines ønske om at kunne give sine fans en ny måde at opleve hendes musik i rum, hvor der er plads til eftertanke og nærhed, og det er netop dette møde med de danske koncertgængere, som er særligt inspirerende for Pauline. Hun siger selv:

”Jeg har glædet mig helt ubeskriveligt meget til det her! I lang tid har jeg haft lyst til at prøve at spille for et mindre publikum og undersøge det der sker, når man samles om musikken i mere intime rammer. Jeg elsker at stå på de store scener, men der er også noget ret så fantastisk ved at kunne kigge hinanden i øjnene og mærke, at man deler noget helt særligt.”

Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez, glæder sig også meget, og han siger om Paulines kommende besøg:

”Sidst vi havde besøg af Pauline på Turbinen, var da hun spillede support for Joyce tilbage i 2021. Her var der kommet næsten lige så mange for at synge med på hendes sange som på hovednavnets. Og det forstod man godt, for Pauline Aggerholm er en begavet sangskriver, der både har ordene, melodierne og stemmen i sin magt. Hun har allerede begejstret bredt med ’Ny og næ’ og ’Noget for nogen’, og jeg glæder mig til, at hun kommer til Randers og folder formatet ud på Turbinen.”

Praktisk info:

Det er muligt at tilmelde sig frem til 5 dage før aktivitetsstart, hvis der er flere ledige billetter.
Har du spørgsmål vedr. aktiviteten så kontakt os på info@wellb.dk

Du vil nogle dage inden aktiviteten få tilsendt din personlige billet til aktiviteten. Er I flere fra samme virksomhed, der er tilmeldt, vil vi altid forsøge at placere jer samlet.

Information om pris

Denne aktivitet er inkluderet i WellB free aftalen, samt hvis din WellB flex aftale inkluderer denne aktivitet.
Pris UDEN WellB aftale er kr. 175,-.
Med WellB basic får du 30% rabat på prisen UDEN WellB aftale ekskl. moms.

 

Detaljer

Dato: 26. October 2023

Starter kl.: 20:00

Slutter kl.: 22:00

Sted: Værket Randers

Adresse: Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C

Telefon: WellB +45 2828 3333