Aarhus, Train

Koncert / Ida Laurberg

18. January 2024


WellBs platform udbydes gennem din virksomhed og er med til at fremme det gode arbejdsmiljø og den sunde arbejdsplads.

Log ind for at tilmelde dig. Hvis du er FLEX medlem har du kun adgang de kategorier, som dit medlemskab omfatter.

SKU: koncert-ida-laurberg Category:
Beskrivelse
Detaljer

Ida Laurberg optrådte i 2021 ved The Voice Awards med sine egne singler ”Personal Letters” og ”Feels So Loud”, og i selskab med den danske hitmager Tobias Rahim på deres duet ”Stimulanser”, hvor hun ved samme show vandt prisen for ”Bedste Nye Artist”. Hun har turneret med helt store artister som Jada, Nicklas Sahl og Calby, og der er lagt i kakkelovnen for en spændende fremtid for Ida Laurberg med masser af ny musik på vej.

Ida Laurberg udgav i december 2023 sin første dansksprogede single ”Terrier”; om at være lav, og om at “små hunde gør højest”. Ida har skrevet ”Terrier” i samarbejde med Andreas Odbjerg og hans faste kompagnon Daniel Thorup, og så er det produceret af Pitchshifters og Mads Dyrst. Ida fortæller om deres første session sammen: “Andreas spurgte mig som noget af det første, hvor høj jeg egentlig var, og vi blev hurtigt enige om, at det kunne være sjovt at skrive en sang, som handler om at være lav, og alt det som det indebærer.”Selvom det var første gang Ida Laurberg selv udgav en dansksproget single, er det ikke første gang, hun synger på sproget.

Ida har før sunget på dansk blandt andet til DR’s Fællessang med ”Du Det Dejligste”, og så har hun optrådt til støttekoncerten for Ukraine sidste år på Rådhuspladsen i København med hendes enormt rørende version af ”Stille Før Storm”. Ida Laurberg har også et samarbejde med Red Barnet, hvor hendes musik spiller en central rolle i en kampagnerække omkring digital mobning.

Praktisk info:

Det er muligt at tilmelde sig frem til 5 dage før aktivitetsstart, hvis der er flere ledige billetter.
Har du spørgsmål vedr. aktiviteten så kontakt os på info@wellb.dk

Du vil nogle dage inden aktiviteten få tilsendt din personlige billet til aktiviteten. Er I flere fra samme virksomhed, der er tilmeldt, vil vi altid forsøge at placere jer samlet.

Information om pris

Denne aktivitet er inkluderet i WellB free aftalen, samt hvis din WellB flex aftale inkluderer denne aktivitet.
Pris UDEN WellB aftale er kr. 225,-.
Med WellB basic får du 30% rabat på prisen UDEN WellB aftale ekskl. moms.

 

Detaljer

Dato: 18. January 2024

Starter kl.: 20:00

Slutter kl.: 22:00

Sted: TRAIN

Adresse: Toldbodgade 6c, 8000 Aarhus

Telefon: WellB +45 2828 3333