Næstved, Vershuset

Koncert / Ghalia Volt

4. November 2023


WellBs platform udbydes gennem din virksomhed og er med til at fremme det gode arbejdsmiljø og den sunde arbejdsplads.

Log ind for at tilmelde dig. Hvis du er FLEX medlem har du kun adgang de kategorier, som dit medlemskab omfatter.

SKU: koncert-ghalia-volt Category:
Beskrivelse
Detaljer

Det er simpelthen umuligt at komme uden om Ghalia Volt, der er en uomtvistelig blues-stjerne i svøb. Den unge kvinde er sanger, sangskriver, guitarist og dobro-spiller, og for hende drejer det sig om the blues, som hun dyrker, og dét gør hun forrygende godt.
Ghalia Volt, hvis oprindelige navn er Ghalia Vauthier, er født og opvokset i belgiske Bruxelles, hvor hun for ikke så mange år siden levede af at være gademusikant. Men meget ændrede sig for hende, da hun i den grad fik gjort opmærksom på sig selv og sin musik med udgivelsen af det solide, varierede og anmelderroste debutalbum Let the Demons Out i 2017.

Der er masser af strøm på Ghalia Volt, der helt bogstaveligt kan betegnes som strømførende, for alt hvad hun rører ved musikalsk, udstråler masser af elektricitet og energi. Og dette om det så er langsomme eller mere hurtige numre.

I 2019 gravede hun endnu dybere ned til de amerikanske sydstaters musikrødder med albummet Mississippi Blend, der emmer af lyden af Mississippi country blues. Albummet blev indspillet i den nordlige del af Mississippi, da Ghalia Volt ville have, at albummet skulle indspilles i et ganske bestemt studie. Dette i den prisvindende producer og musiker Jim Dickinsons Zebra Ranch Studios, der ligger i Coldwater, Mississippi.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Praktisk info:

Det er muligt at tilmelde sig frem til 5 dage før aktivitetsstart, hvis der er flere ledige billetter.
Har du spørgsmål vedr. aktiviteten så kontakt os på info@wellb.dk

Du vil nogle dage inden aktiviteten få tilsendt din personlige billet til aktiviteten. Er I flere fra samme virksomhed, der er tilmeldt, vil vi altid forsøge at placere jer samlet.

Information om pris

Denne aktivitet er inkluderet i WellB free aftalen, samt hvis din WellB flex aftale inkluderer denne aktivitet.
Pris UDEN WellB aftale er kr. 120,-.
Med WellB basic får du 30% rabat på prisen UDEN WellB aftale ekskl. moms.

 

Detaljer

Dato: 4. November 2023

Starter kl.: 21:00

Slutter kl.: 23:00

Sted: Vershuset

Adresse: Grønnegade 10,Næstved

Telefon: WellB +45 2828 3333