Ringsted Kongrescenter, Ringsted

Koncert / George Michael Celebration

17. October 2024


WellBs platform udbydes gennem din virksomhed og er med til at fremme det gode arbejdsmiljø og den sunde arbejdsplads.

Log ind for at tilmelde dig. Hvis du er FLEX medlem har du kun adgang de kategorier, som dit medlemskab omfatter.

SKU: koncert-george-michael-celebration Category:
Beskrivelse
Detaljer

Glæd jer til en kæmpe George Michael Celebration til MAKE IT BIG – 40 års jubilæumsturné i Ringsted Kongrescenter!

WHAM!’s album Make It BIG har 40 års jubilæum i ‘24 siden udgivelsen i ’84. Glæd dig til de fleste af numrene på dette hit album samt George Michael klassikere.

Efter en succesfuld tour til udsolgt koncert i Hillerød, Knebel og alene i Portalen, Greve med over 1100 solgte billetter vender Steve, Dave og bandet tilbage i 2024 – MERE dans – mindre snak. BBC kalder Steve Mitchell for George Michael. LYT til Steve Mitchell som synger George Michael. Åh, den stemme. Savnet er enormt. Hitsene er mange.

George Michael solgte flere end 85 millioner album på verdensplan, og han havde flere top 10-hits end The Beatles. I 2004 blev George Michael desuden kåret som den absolut mest spillede kunstner i britisk radio over en periode på 20 år (1984-2004). Otte store stadionkoncerter i Danmark er for længst gået over i historien, men George Michael er langt fra glemt.

Steve Mitchell er en fantastisk George Michael, og lever af at spille de fantastiske sange vi alle elsker. Med på bas er Dave West, som har spillet med George Michael og WHAM. De kommer som fuldt liveband. Og vinderen af X-Factor 2009, Linda Andrews som gæstesolist og på kor. Hvilken sang mon du hører hende med? Gæt engang en duet

Kom og hør George Michael’s største sange. Klar til hits, dans og cocktails Tropicana Style? Kom og hør hits som Club Tropicana, Careless Whispers, Everything she wants, Fastlove, A different Corner, Last Christimas m.fl. Et stort bagkatalog til en uforglemmelig aften for en uforglemmelig mand. *Gæstesanger – solist / kor: Linda Andrews (X-Factor, Gospelsanger, Solist)

OBS: Dette er en stående koncert

Praktisk info:

Det er muligt at tilmelde sig frem til 14 dage før aktivitetsstart, hvis der er flere ledige billetter.
Har du spørgsmål vedr. aktiviteten så kontakt os på info@wellb.dk

Du vil nogle dage inden aktiviteten få tilsendt din personlige billet til aktiviteten. Er I flere fra samme virksomhed, der er tilmeldt, vil vi altid forsøge at placere jer samlet.

Information om pris

Denne aktivitet er inkluderet, hvis din WellB aftale indeholder kategorien Styrk det sociale.

Gebyr ved sen afmelding

Har du tilmeldt dig aktiviteten og afmelder dig senere end 7 dage før afholdelse opkræves et No Show Fee på kr. 308. Gebyret er personligt og opkræves ved tilsendelse af betalingslink. Har du mulighed for at afsætte din billet til et andet WellB medlem, så frafalder gebyret.

Detaljer

Dato: 17. October 2024

Starter kl.: 20:00

Slutter kl.: 21:30

Sted: Ringsted Kongrescenter

Adresse: Nørretorv 55, 4100 Ringsted

Telefon: WellB +45 2828 3333