Ringsted, Ringsted Kongrescenter

Koncert / Basfesten 2.0

23. March 2024


WellBs platform udbydes gennem din virksomhed og er med til at fremme det gode arbejdsmiljø og den sunde arbejdsplads.

Log ind for at tilmelde dig. Hvis du er FLEX medlem har du kun adgang de kategorier, som dit medlemskab omfatter.

SKU: koncert-basfesten-2-0 Category:
Beskrivelse
Detaljer

BASFESTEN vender tilbage for fuld hammer! Glæd jer til BASFESTEN 2.0 med Faustix, ItaloBrothers og Barcode Brothers den 23. marts 2024 i Ringsted Kongrescenter.

Nu er det endelig blevet tid til at støve danseskoene af på ny og varme basarmen godt op. Ringsted Kongrescenter er tilbage med BASFESTEN 2.0 og vi glæder os til at byde velkommen til tre af de mest hårdtslående club-navne Danmark har at byde på. Sidst samlede vi lige godt 1000 festglade dakkedak-gæster til BASFESTEN og der blev skubbet så hårdt til taget, at det var lige før det styrtede sammen.

Nu er vi klar igen – fuldt gearet op på alt fra en ekstra stor bar til det fedeste lysshow og alt der imellem, så vi kan sikre vores publikum en fremragende basfest-oplevelse.

Det bliver et herligt gensyn med Barcode Brothers når techno/dance-duoen endnu en gang er klar til brække det ned med deres kæmpehits fra 00’erne; “Flute”, “SMS” og “Dooh Dooh”. “Dooh Dooh” vandt Årets danske klubhit i 2000, mens duoens debut-album “Swipe Me” blev Årets danske dance udgivelse i 2001 ved Danish Music Awards.

Armene når knap nok at komme ned før den prisvindende danske DJ og producer, Faustix tvinger dem i vejret på ny med sit hæsblæsende DJ-sæt, som blandt har imponeret med flere kæmpeshows på Tinderbox og SmukFest. Faustix har desuden lavet musik med flere af de største internationale artister, blandt andet Diplo, Major Lazer, Chris Brown, David Guetta og mange flere.

Vores tredje BASFESTEN-act står for vaskeægte tysker-tramp i form af ingen ringere end ItaloBrothers. Med over én milliard streams alene på Spotify og udsolgte shows verden over, kan man roligt glæde sig til en kæmpe oplevelse. Glæd jer til hits som “Stamp on the Ground”, “Summer Air” eller “My Life is a Party”.

Vi ses til BASFESTEN 2.0!

Praktisk info:

Det er muligt at tilmelde sig frem til 3 uger før aktivitetsstart, hvis der er flere ledige billetter.
Har du spørgsmål vedr. aktiviteten så kontakt os på info@wellb.dk

Du vil nogle dage inden aktiviteten få tilsendt din personlige billet til aktiviteten. Er I flere fra samme virksomhed, der er tilmeldt, vil vi altid forsøge at placere jer samlet.

Information om pris

Denne aktivitet er inkluderet i WellB free aftalen, samt hvis din WellB flex aftale inkluderer denne aktivitet.
Pris UDEN WellB aftale er kr. 360-.
Med WellB basic får du 30% rabat på prisen UDEN WellB aftale ekskl. moms.

Gebyr ved sen afmelding

Har du tilmeldt dig aktiviteten og afmelder dig senere end 7 dage før afholdelse opkræves et No Show Fee på kr. 360. Gebyret er personligt og opkræves ved tilsendelse af betalingslink. Har du mulighed for at afsætte din billet til et andet WellB medlem, så frafalder gebyret.

Detaljer

Dato: 23. March 2024

Starter kl.: 20:00

Slutter kl.: 22:00

Sted: Ringsted Kongrescenter

Adresse: Nørretorv 55, 4100 Ringsted

Telefon: WellB +45 2828 3333