Humlebæk, Ör & Sund Fitness

Ki-Zen Yoga


WellBs platform udbydes gennem din virksomhed og er med til at fremme det gode arbejdsmiljø og den sunde arbejdsplads.

Ledige pladser

SKU: ki-zen-yoga Category:
Beskrivelse
Detaljer
Denne yoga er baseret på meridian systemet. De 12 store meridianer er energi veje, hvor Ki (energi / livskraft / prana / chi) bevæger sig gennem og ud i hele kroppen. Når Ki ikke flyder korrekt og harmonisk, opstår der ubalancer.

Vi vil arbejde med de fem energiretninger og meridiansystemet gennem prana’er og fysiske øvelser (asanas), komme i kontakt med din indre krop, hvor Ki tager plads og regenererer kroppen. Du lærer at bruge og bevare den energi (Ki), du har til rådighed.

Vi styrker de inderste små korte muskelfibre, som holder vores korpus i den rette stilling og går lidt mere på opdagelse i vores indre oplevelse af at overgive kroppen til afspænding, efter den har ydet og præsteret. Samtidig får du lidt mere fokus på den udrensende og afspændende effekt via vejrtrækning.

Ved at fordybe dig i stillingerne og vende opmærksomheden indad i takt med åndedrættet, kommer du helt ind til kroppens kerne af følelsesmæssige spændinger. Ved at overgive dig lige her glider du over i din energetiske krop. Det er her kroppen vil søge tilbage til den harmoniske tilstand, der er til rådighed i hukommelsen.

Husk at medbringe egen Yogamåtte

Detaljer

Sted: Ör & Sund Fitness

Adresse: Humlebæk Strandvej 21, Bygning C, 3050 Humlebæk

Telefon: WellB +45 2828 3333

E-mail: reception@orogsund.dk