Aalborg, FOKUS Fitness ØST

Helhedstræning og pilates


WellBs platform udbydes gennem din virksomhed og er med til at fremme det gode arbejdsmiljø og den sunde arbejdsplads.

Ledige pladser

SKU: Helhedstræning og pilates Category:
Beskrivelse
Detaljer

Helhedstræning og pilates

På dette hold tager vi hensyn til den modne krop, men samtidig er det effektiv træning, hvor vi også presser os selv. Alle øvelser kan justeres, så alle kan være med – også selv om du aldrig har trænet før.

Første del af timen byder på opvarmning efterfulgt af styrkeøvelser med egen kropsvægt, elastikker eller vægte, stabilitetsøvelser med stor og lille bold, samt bevægelse til god musik.

At være fysisk aktiv er vigtig for at holde kroppen ved lige gennem hele livet og særligt regelmæssig styrketræning har vist sig at være langt den mest effektive træningsform til at forebygge den nedgang i muskelstyrken og muskelmassen, der naturligt følger med en stigende alder.

Jo stærkere du er i dine muskler, desto bedre aflaster du dine led. Træningen er derfor også god som behandling for dig, der har slidgigt eller for dig, som har begyndende ondt i ryggen og som forebyggelse af knogleskørhed.

I sidste del af timen laver vi en masse gode Pilates-øvelser med fokus på optimal træning af muskulaturen, der støtter rygsøjlen, dvs. musklerne i maven og ryggen – ydre som indre muskler.
Øvelserne øger din kropsbevidsthed, samt forbedrer din kropsholdning.

Vi afslutter hver gang med udstræk og afspænding.

Detaljer

Sted: FOKUS Fitness Øst

Adresse: Fyrkildevej 7, 9220 Aalborg Øst

Telefon: WellB +45 2828 3333

E-mail: info@fokus-folkeoplysning.dk