Ringsted, Fysikken Ringsted

FysioCross


WellBs platform udbydes gennem din virksomhed og er med til at fremme det gode arbejdsmiljø og den sunde arbejdsplads.

Log ind for at tilmelde dig. Hvis du er FLEX medlem har du kun adgang de kategorier, som dit medlemskab omfatter.

SKU: fysiocross Category:
Beskrivelse
Detaljer

HIIT & FysioCross er træningsformer der tager udgangspunkt i høj intensitets træning.

HIIT tager ca. 30 minutter og du skal være varmet op inden, hvor FysioCross tager en time fra start til slut inkl. opvarmning og nedkøling.

Når vi har varmet op med ledmobilisering, funktionelle stræk og pulsen er kommet lidt op, er det tid til at komme i gang med den egentlige træning. Ligesom HIIT kan træningen bestå af høj intensitets interval træning, hvilket den ofte også gør.

Men hvor der i HIIT kun er 30 minutter til rådighed, har vi på FysioCross holdet en time til rådighed og det betyder at vi kan lave længere workouts/ træninger eller vi kan lave flere små workouts/ træninger. En FysioCross time kan fx sagtens bestå af 4-5 forskellige små træninger i selve træningen. Det gør træningen alsidig og det gør at du aldrig når at kede dig undervejs.

Vi bruger næsten altid redskaber, det kan være slamballs, håndvægte, sjippetorve, stepbænke, romaskiner, TRX mm. En ting er dog sikker. Der er høj musik, så du ikke kan høre dig selv pruste, når først sveden begynder at pible og luften begynder at slippe op.

På dette hold er det vigtigste at du kan lide at bevæge dig og ikke giver op når det begynder at blive hårdt.

Detaljer

Sted: Fysikken Ringsted

Adresse: Fuglebakken 1, 4100 Ringsted

Telefon: WellB +45 2828 3333

E-mail: fysikken@fysikken.dk