Kolding, Godset Kolding

Foredrag / Peter Vuust – Når hjernen swinger

10. November 2023


WellBs platform udbydes gennem din virksomhed og er med til at fremme det gode arbejdsmiljø og den sunde arbejdsplads.

Log ind for at tilmelde dig. Hvis du er FLEX medlem har du kun adgang de kategorier, som dit medlemskab omfatter.

SKU: foredrag-peter-vuust-naar-hjernen-swinger Category:
Beskrivelse
Detaljer

Hvad sker der i hjernen, når vi lytter til musik?

Dette spørgsmål er udgangspunktet for hjerneforsker, komponist og jazzmusiker Peter Vuust, når han sammen med det storslåede Aarhus Jazz Orchestra tager publikum med på en rejse gennem jazzens univers og ind i hjernens dybeste afkroge. Sammen vil de improvisere, swinge og spille både de rigtige og de forkerte toner og give et bud på, hvordan hjernen bearbejder det hele – fysiologisk, følelsesmæssigt og sprogligt.

OM KONCERTFOREDRAGET:
Koncerten er et unikt møde mellem foredrag og live-musik, hvor publikum gennem ord, billeder og musik får et spændende indblik i, hvad der sker med os mennesker, når vi påvirkes af toner, rytmer, klange og melodier. Koncertforedraget giver os måske et svar på, om musikere virkelig har mere krøllede hjerner end os andre. Og måske vi endda bliver klogere på, om vores reptilhjerne vitterligt er vild med jazz. Peter Vuust og Aarhus Jazz Orchestra vil helt sikkert få din hjerne til at swinge.

Hvem er Peter Vuust:
Peter Vuust er hjerneforsker, jazzbassist, komponist og orkesterleder. Ud over at have medvirket på flere end 90 pladeindspilninger, heraf seks som orkesterleder, er han professor på både Det Jyske Musikkonservatorium og Aarhus Universitet, internationalt anerkendt hjerneforsker og leder af grundforskningscenteret Center for Music in the Brain på Aarhus Universitet.

Peter Vuust er dermed den unikke kombination af jazzmusiker og forsker i verdensklasse. På grund af sin brede praktiske og teoretiske viden om musik og hjernen optræder han ofte i medierne som ekspert på området. Han er også en efterspurgt foredragsholder, der på både seriøs og underholdende vis formidler sin og andres forskning, bl.a. over for virksomheder, offentlige organisationer, musikskoler, højskoler og gymnasier.

Mere om Aarhus Jazz Orchestra:
Aarhus Jazz Orchestra består af nogle af de bedste musikere på den danske jazzscene, og har gennem årene arbejdet sammen med nogle af de største jazzikoner i vor tid, herunder Kurt Elling, John Scofield, Peter Erskine, Jamie Cullum, David Sanborn, Melody Gardot, Geir Lysne, David Liebman, Dee Dee Bridgewater med flere. Orkestret høster gode anmeldelser for koncerter og udgivelser, og har flere gange været nomineret ved Danish Music Awards Jazz. I 2016 vandt orkestret i kategorierne “Årets Danske Jazzudgivelse” og “Årets Danske Jazzkomponist” for Jakob Buchanans værk “Requiem”, og i 2019 vandt orkestret JazzDanmark-prisen, som hylder årets nyskabende koncertoplevelse.

Praktisk info:

Det er muligt at tilmelde sig frem til 5 dage før aktivitetsstart, hvis der er flere ledige billetter.
Har du spørgsmål vedr. aktiviteten så kontakt os på info@wellb.dk

Du vil nogle dage inden aktiviteten få tilsendt din personlige billet til aktiviteten. Er I flere fra samme virksomhed, der er tilmeldt, vil vi altid forsøge at placere jer samlet.

Information om pris

Denne aktivitet er inkluderet i WellB free aftalen, samt hvis din WellB flex aftale inkluderer denne aktivitet.
Pris UDEN WellB aftale er kr. 225,-.
Med WellB basic får du 30% rabat på prisen UDEN WellB aftale ekskl. moms.

Detaljer

Dato: 10. November 2023

Starter kl.: 20:00

Slutter kl.: 22:00

Sted: Godset Kolding

Adresse: Jens Holms Vej 5, 6000 Kolding

Telefon: WellB +45 2828 3333