Næstved, Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Foredrag / Bøvl – Nils Villemoes på slap line

4. September 2024


WellBs platform udbydes gennem din virksomhed og er med til at fremme det gode arbejdsmiljø og den sunde arbejdsplads.

Log ind for at tilmelde dig. Hvis du er FLEX medlem har du kun adgang de kategorier, som dit medlemskab omfatter.

SKU: foredrag-boevl-nils-villemoes-paa-slap-line Category:
Beskrivelse
Detaljer

I mere end et årti har Nils Villemoes udfordret og inspireret over 60.000 gæster landet over med sit ikoniske show om ledelse. Nu lægger Nils Villemoes Tikko-mikrofonen på hylden, og det hele kulminerer, når han i løbet af 2024 drager rundt i hele landet med The Final Shows!
Inspirerende og humoristisk foredrag for alle – uanset om du selv er leder, bliver ledet eller bare er interesseret i en skæv og underholdende vinkel på ledelse.

En tour de force på en stand-up-agtig aften
Gennem fire årtier har Nils Villemoes revset, drillet og udfordret erhvervslivet og den offentlige sektor – for som han siger: “Ledelse vedrører os alle – ingen slipper fri”. Med masser af humor spidder Nils Villemoes samfundsudviklingen, ledelsesteorier- og tendenser samt de klassiske begreber, vi i et væk bruger både professionelt og privat.

Ledelse, udvikling, strategi og samarbejde – kort sagt BØVL!
Ledelse handler om at lave en strategi, udvikle en organisation og vigtigst af alt at skabe rammer for samarbejde. Men det er ikke altid så let, som det lyder – tværtimod er det ofte ret bøvlet! Vi har brug for noget at gå op i, noget af stå op til, noget at slås for. Det er bøvl. Uden bøvl bliver livet tomt og indholdsløst. Det er ifølge Nils Villemoes faktisk et af samfundets allerstørste problemer. Der er ikke bøvl nok til alle!

Om Nils Villemoes
Nils Villemoes er en af landets mest ikoniske og populære foredragsholdere indenfor ledelse. Han har mere end 35 års erfaring som lektor ved Institut for Organisation og Virksomhedsledelse på Handelshøjskolen i Aarhus, er uddannet cand. merc. og er autodidakt ekspert i ledelse, udvikling og strategi.

Praktisk info:

Det er muligt at tilmelde sig frem til 3 uger før aktivitetsstart, hvis der er flere ledige billetter.
Har du spørgsmål vedr. aktiviteten så kontakt os på info@wellb.dk

Du vil nogle dage inden aktiviteten få tilsendt din personlige billet til aktiviteten. Er I flere fra samme virksomhed, der er tilmeldt, vil vi altid forsøge at placere jer samlet.

Information om pris

Denne aktivitet er inkluderet i WellB free aftalen, samt hvis din WellB flex aftale inkluderer denne aktivitet.
Pris UDEN WellB aftale er kr. 269,-.
Med WellB basic får du 30% rabat på prisen UDEN WellB aftale ekskl. moms.

Gebyr ved sen afmelding

Har du tilmeldt dig aktiviteten og afmelder dig senere end 7 dage før afholdelse eller hvis du ikke deltager i aktiviteten opkræves et No Show Fee på kr. 269. Gebyret er personligt og opkræves ved tilsendelse af betalingslink.

Detaljer

Dato: 4. September 2024

Starter kl.: 19:00

Slutter kl.: 21:00

Sted: Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Adresse: Grønnegade 10, 4700 Næstved

Telefon: WellB +45 2828 3333