Lyngby, FysioDanmark Lyngby

M:A:M Movement & Mobility


WellBs platform udbydes gennem din virksomhed og er med til at fremme det gode arbejdsmiljø og den sunde arbejdsplads.

Log ind for at tilmelde dig. Hvis du er FLEX medlem har du kun adgang de kategorier, som dit medlemskab omfatter.

SKU: flexibility-101 Category:
Beskrivelse
Detaljer

SKAL DU OGSÅ STARTE WEEKENDEN MED VELVÆRE I KROPPEN OG RO I SINDET?

M:A:M træningen sætter fokus på styrke, smidighed, åndedræt og ro i sindet. M:A:M er en dynamisk træningsform, der øger din kropsbevidsthed og sigter på at genopbygge og stimulere kroppen, så den bliver stærk, levende og harmonisk, uanset hvad dit udgangspunkt er.

M:A:M træningen er både udfordrende og blid og styrker dine led, muskler, dit åndedræt og øger blodtilførslen, nerve- og energigennemstrømningen i kroppen. Træningen kombinerer flere bevægelsesformer blandt andet yoga, karate, Qi Gong, gymnastik, mensendieck og åndedrætsteknik. I træningen arbejder vi med at løsne kroppens led. Det er oftest her, problemerne sidder i form af spændinger i de muskler, der fæstner omkring leddene. Når vi løsner dem, kan vi igen opleve en større frihed i kroppen. Nogen kan derfor samtidig opleve træningen psykisk befriende, da psykiske blokeringer ofte sætter sig som blokeringer i kroppen. Træningen starter med opvarmning af kroppens led fra storetå til øverste nakkehvirvel, men indeholder også core og dynamiske øvelser til styrke og udholdenhed, gode lange stræk og vejrtrækningsøvelser, der udvider lungekapaciteten og stimulerer det parasympatiske nervesystem.

En komplet træning der styrker, afspænder og afstresser kroppen. Gør noget fantastisk for dig selv og få mere overskud både fysisk og mentalt. Træningen foregår udendørs 🙂

Detaljer

Sted: FysioDanmark Lyngby

Adresse: Gammel Lundtoftevej 1E, 2800 Kongens Lyngby

Telefon: WellB +45 2828 3333

E-mail: info@fdly.dk