Aalborg, Aalborg Kongres & Kultur Center

Fællesspisning + Værk & Vinyl med Christian Grau & Katinka

21. September 2023


WellBs platform udbydes gennem din virksomhed og er med til at fremme det gode arbejdsmiljø og den sunde arbejdsplads.

SKU: faellesspisning-vaerk-vinyl-med-christian-grau-katinka Category:
Beskrivelse
Detaljer

Din musiksmag siger noget om, hvem du er, om din opvækst og vej gennem livet.

Vi inviterer til Værk & Vinyl – en aften, hvor musiker og sangskriver Katinka samt livstilsekspert og tidligere musikskribent Christian Grau vil føre en spændende samtale om netop livet, kunst og ikke mindst musik.

Katinka Bjerregaard er forsanger i det danske rock-popband Katinka Band, der har udgivet tre albummer og en række hitsingler som 2000 Meter I Frit Fald, Vi Er Ikke Kønne Nok, Du Rejser og mange flere. Katinka har vundet adskillige priser (herunder Carl Prisen for årets popkomponist), medvirket i TV2’s Toppen af Poppen samt dyppet tæerne i både skuespil og digtsamlinger.

Christian Grau er foredragsholder, livstilsekspert, TV-vært og tidligere musikskribent. Christian har tidligere været vært på Kender Du Typen?, Vi Elsker Biler og Verdens Dyreste Hammerslag. Han er en garvet foredragsholder og vil stå for at tilrettelægge en spændende samtale med Katinka.

Inden aftenens talk vil der være fællesspisning ved langborde i salen.

Som altid til Drivhusets arrangementer er det muligt at starte aftenen allerede kl. 16, hvor man kan slå sig ned i den hyggelige drop-in lounge i foyeren og købe en kold øl eller spille et brætspil, som Spilforsyningen har været så rare at stille til rådighed. Omgivelserne er uformelle og helt low-key, så der er plads til at slappe af og hygge sig sammen.

Aftenens menu
Med kød: Hakkebøf af frilandsgris med bløde løg, hjemmesyltede rødbeder og kartofler.
Vegansk: Svampebøf med svampe a la creme med hjemmesyltede rødbeder og kartofler.

Ønsker du den veganske menu, skal du senest 7 dage inden aktiviteten meddele dette til WellB på mail info@wellb.dk. I mailen skal du angive dit navn og billetnummer. Har du ikke givet besked, vil du få menuen med kød.

Praktisk info:

Arrangementet startet klokken 18.00 og slutter omkring kl. 21.30.

Det er muligt at tilmelde sig frem til 8 dage før aktivitetsstart, hvis der er flere ledige billetter. Få dage inden aktiviteten vil evt. overskydende billetter blive annonceret på vores Facebookside.
Har du spørgsmål vedr. aktiviteten så kontakt os på info@wellb.dk

Du vil nogle dage inden aktiviteten få tilsendt din personlige billet til aktiviteten. Er I flere fra samme virksomhed, der er tilmeldt, vil vi altid forsøge at placere jer samlet.

Information om pris

Denne aktivitet er inkluderet i WellB free aftalen, samt hvis din WellB flex aftale inkluderer denne aktivitet.
Pris UDEN WellB aftale er kr. 260,-.
Det er på udvalgte aktiviteter muligt for medlemmer at tilmelde personer uden WellB aftale, hvis muligheden er tilgængelig.
Med WellB basic får du 30% rabat på prisen UDEN WellB aftale ekskl. moms.

Detaljer

Dato: 21. September 2023

Starter kl.: 18:00

Slutter kl.: 21:30

Sted: Aalborg Kongres & Kultur Center

Adresse: Europa Plads 4, 9000 Aalborg

Telefon: WellB +45 2828 3333