Aalborg, Aalborg Kongres & Kultur Center

Fællesspisning + Koncert / Outlandish + Micky Skeel

Vi har på nuværende tidspunkt ikke flere pladser til denne aktivitet. Vil du på venteliste til en billet kan du skrive en mail til info@wellb.dk. Husk at skrive hvilken virksomhed du er tilmeldt igennem og dit telefonnummer.

4. April 2024


WellBs platform udbydes gennem din virksomhed og er med til at fremme det gode arbejdsmiljø og den sunde arbejdsplads.

Log ind for at tilmelde dig. Hvis du er FLEX medlem har du kun adgang de kategorier, som dit medlemskab omfatter.

SKU: faellesspisning-koncert-outlandish-micky-skeel Category:
Beskrivelse
Detaljer

Brandvarme hits, spritny musik og masser af charme. Sådan lyder opskriften på ståkoncerten med Outlandish og Micky Skeel i Drivhuset.

Aicha, Guantanamo, I Only Ask Of God, Look Into My Eyes og Warrior/Worrier er bare et lille udpluk af de hits, du kan glæde dig til at skråle med på, når Outlandish aka Waqas, Lenny og deres band indtager scenen. Det er efterhånden 18 år siden gruppen fandt sammen, og snart er de klar med ny musik, som du også kan glæde dig til at høre.

Micky Skeel startede som en del af popgruppen PULS, som fik deres store gennembrud med sangene Dope og Inden Som Du. Siden er han gået solo, og har udgivet en del stille og personlige sange. Nu er han igen tilbage med splinternye sange som Glansbillede og Idiot.

Som altid til Drivhusets arrangementer er det muligt at starte aftenen allerede kl. 16, hvor man kan slå sig ned i den hyggelige drop-in lounge i foyeren og købe en kold øl eller spille brætspil præsenteret af Spilforsyningen og Spilhylden. Omgivelserne er uformelle og helt low-key, så der er plads til at slappe af og hygge sig sammen.

Aftenens menu
Vegansk: Fyldig Tabouleh salat med bulgur, peberfrugt, forårsløg, persille, mynte, tomat, hvidløg, rødløg, olivenolie og soja kylling
Med kød: Fyldig Tabouleh salat med bulgur, peberfrugt, forårsløg, persille, mynte, tomat, hvidløg, rødløg, olivenolie og grillet sprængt kalv

Ønsker du den veganske menu, skal du senest 7 dage inden aktiviteten meddele dette til WellB på mail info@wellb.dk. I mailen skal du angive dit navn og billetnummer. Har du ikke givet besked, vil du få menuen med kød.

Tidsplan
16.00 – Drop-in lounge (Brætspil og sniksnak i Foyeren)
18.00 – Dørene åbner til salen (fællesspisning og hygge)
20:00 – Showtime (Underholdningen starter)

Praktisk info:

Arrangementet startet klokken 18.00 og slutter omkring kl. 21.30.

Det er muligt at tilmelde sig frem til 8 dage før aktivitetsstart, hvis der er flere ledige billetter.
Har du spørgsmål vedr. aktiviteten så kontakt os på info@wellb.dk

Du vil nogle dage inden aktiviteten få tilsendt din personlige billet til aktiviteten. Er I flere fra samme virksomhed, der er tilmeldt, vil vi altid forsøge at placere jer samlet.

Information om pris

Denne aktivitet er inkluderet i WellB free aftalen, samt hvis din WellB flex aftale inkluderer denne aktivitet.
Pris UDEN WellB aftale er kr. 260,-.
Det er på udvalgte aktiviteter muligt for medlemmer at tilmelde personer uden WellB aftale, hvis muligheden er tilgængelig.
Med WellB basic får du 30% rabat på prisen UDEN WellB aftale ekskl. moms.

Gebyr ved sen afmelding

Har du tilmeldt dig aktiviteten og afmelder dig senere end 7 dage før afholdelse opkræves et No Show Fee på kr. 260. Gebyret er personligt og opkræves ved tilsendelse af betalingslink. Har du mulighed for at afsætte din billet til et andet WellB medlem, så frafalder gebyret.

Detaljer

Dato: 4. April 2024

Starter kl.: 18:00

Slutter kl.: 21:30

Sted: Aalborg Kongres & Kultur Center

Adresse: Europa Plads 4, 9000 Aalborg

Telefon: WellB +45 2828 3333