Aalborg, Gigantium

Aquafit


WellBs platform udbydes gennem din virksomhed og er med til at fremme det gode arbejdsmiljø og den sunde arbejdsplads.

Log ind for at tilmelde dig. Hvis du er FLEX medlem har du kun adgang de kategorier, som dit medlemskab omfatter.

SKU: aqua-fit Category:
Beskrivelse
Detaljer

Moderne vandmotion for alle over 16 år. Skånsomt sjov og meget effektiv træning på dybt vand, til livlig musik.

Aquafit bruges til, optræning af idrætsskader – rygproblemer – overflødige kilo – gravide – konditionstræning eller bare som sjov og effektiv motion.

Det er løbetræning på dybt vand, der gavner hele kroppen, ryg – mave – arme og ben samt humøret.
Det væsentlige ved træningen er, når tyndekraften frigøres i vandet, belastes udøvernes led kun med 10 – 25 % af den belastning leddene udsættes for på landjorden. Samtidig med at øvelserne på den ene side kræver større muskelkraft på grund af vandets modstand, dæmpes de enkelte bevægelser af vandet, så skader undgås.

Aquafit foregår iført et aqua-bælte, som støtter ryggen og sikre stabiliteten i vandet, så hele kroppen og alle led frit kan bevæge, sig til den livlige musik. Der er øget fokus på lår – mave, ryg og bækkenbund. Der indgår forskellige træningsredskaber som stilles til rådighed af svømmehallen.

Allerede efter få lektioner af Aquafit kan resultaterne mærkes: muskelkraften er forøget, balancen skærpet, konditionen væsentligt forbedret.

Dette giver et klart større velvære.

Et af vores medlemmer siger:

– Aquafit er en god træningsform, hvor man får ”sved på panden” uden at risikere belastningsskader, da det foregår i vand. Det er sjovt, og man får virkelig pulsen op. Det kan varmt anbefales.

Detaljer

Sted: Gigantium

Adresse: Willy Brandtsvej 31, 9220 Aalbrog Ø

Telefon: WellB +45 2828 3333